Køb billet til HK-LAN 2017

LANbilletten (UDSOLGT)

En LAN-billet koster 275 kr. ex gebyr. Billetten giver adgang til hele HK-Lan i perioden fra 6. til 8. oktober 2017. En LAN-billet inkluderer ikke mad. Der er mulighed for at tilkøbe en mad-billet til hele HK Lan, eller købe mad i cafe-områderne.

*Soveplads er inkluderet i en LANbillet*

Madbilletten

En madbillet koster 310 kr. eks. gebyr, og gælder kun én person til HK-Lan17 og den indeholder

2 gange aftensmad

2 gange frokost

2 gange morgenmad

Aftensmad og frokost består af ad libitum buffet bestående af hjemmelavet pizza, lasagne og salat. Drikkelse er IKKE inkluderet, men kan købes til fornuftige priser i cafe-områderne.

FIFAbillet med mad

Til HK-LAN bliver der afholdt en FIFA-turnering. Den administeres blot eksternt fra selve LANet, men du kan selvfølgelig købe en billet fra vores side!

En billet koster 200 kr. eks. gebyr og inkluderer deltagelse i FIFA-turneringen samt mad om lørdagen. Billetten gælder kun lørdag. Derudover er man også meget velkommen til at besøge LANet for at se sig omkring.

*Billetten giver ikke en plads ved LAN*

FIFAbillet uden mad

Til HK-LAN bliver der afholdt en FIFA-turnering. Den administeres blot eksternt fra selve LANet, men du kan selvfølgelig købe en billet fra vores side!er.

Billetten koster 100 kr. eks. gebyr og giver deltagelse til FIFA-turneringen. Billetten gælder kun lørdag. Derudover er man også meget velkommen til at besøge LANet for at se sig omkring.

*Billetten giver ikke en plads ved LAN*

Bootcampbilletten (UDSOLGT)

Som noget helt nyt kan du og dit hold få adgang til et individuelt bootcamprum. Vi stiller således 10 bootcamprum til rådighed. Her er der forfriskninger i form af snacks og drikkevarer, fantastisk atmosfære og lige præcis det, som dit hold har behov for at blive super skarpe.

En bootcamp-billet koster 1199 kr. eks. moms. Den inkluderer plads til seks personer. Det er dog mod særskilt aftale muligt at udvide dette antal. Bootcamp-billetten gælder hele HK-Lan17 fra d. 6. oktober til og med d. 8. oktober 2017.

Bemærk! – En bootcamp billet kræver en alm. LAN billet for hver deltager. 

Gæstebillet

Du kan købe en gæstebillet, for 50 kr, som giver dig adgang til LANet i en hel dag. Billetten gælder kun den dag, hvorpå den indløses. En gæstebillet giver ikke mulighed for at plads til gaming.

Støt en af HK-LANs inviterede streamere (UDSOLGT)

Støt vores udvalgte streamere ved at anvendes deres individuelle kode, så du kan købe din billet til HK-Lan samtidig med, at du støtter streameren. Få mere info omkring dette på deres kanaler og sociale medier.

Tilmelding til PUBG

Er du også vild med PUBG? Så skal du være med i vores fede PUBG-turnering!

Den måde du melder dig til på er under købet af din billet. Her skal du vælge om du vil deltage via. en dropdown-menu. Vælg “Ja! Jeg skal deltage”. Så registerer vi, at du er med. Men husk der er kun plads til 120 hold.

 

*LANbillet er påkrævet for at kunne deltage i PUBG-turneringen*

Klik blot på nedenstående knap for at købe dine billetter til HK-LAN 2017

Problemer med at købe billetten?

Skriv til os via kontaktsiden eller ring til os på 26179776

Ved indgang skal billetten, du køber, fremvises ved indgangen D. 06.10.2017 enten på print eller elektronisk.

Der vil være kontrol i døren ved ankomst, således vi er sikre på, at kun folk med billet kommer ind.

** Det er ikke muligt at anvende flere forskellige rabatordninger på samme billet **

** Ved køb af billet, tilkendegiver du at du har læst og forstået vores retningslinjer og handelsbetingelser**